AKTUELLA FÖR ADOPTION

Vi har gjort ett urval av de hundar som i nuläget bor på djurhemmet och som vi tror kommer ha en riktigt bra chans till att anpassa sig till ett nytt "förevigt hem". Förhoppningsvis underlättar detta valet av ny familjemedlem för dig som vill adoptera, då du inte behöver välja bland så många hundar.

www.savasafehaven.com hittar du alla hundar som finns på djurhemmet. Om du hittar du en hund där som inte finns med bland nedan hundar och som du skulle vilja adoptera så hjälper vi såklart dig med det.

Fyll i nedan intresseanmälan om du hittar en hund som du vill veta mer om så kontaktar vi dig


Små hundar

Peppels

Tik

Född våren 2015

Jag är en mjuk, mysig och älskvärd hund. Min högsta önskan är att jag ska få komma till en alldeles egen familj, förhoppningsvis är det snart min tur. Jag älskar att leka med människor och fungerar bra med både hundar och katter.

Storm

Tik

Född 20/5-2017

Jag räddades av djurhemmet förra året tillsammans med min syster (Luna) och vår mamma. Vi bodde då i närheten av en starkt trafikerad väg där vi riskerade att bli påkörda. Det är jätteskönt att få bo i trygghet hos Sava's men helst av allt skulle jag vilja få en egen familj, gärna med barn. Som hund är jag lugn, vänlig och fungerar bra med andra hundar och katter.

Luna

Tik

Född 20/5-2017

Jag har samma livsberättelse som min syster (Storm), faktum är att vi även är väldigt lika i våra personligheter, så jag kopierar hennes text. 

Jag räddades av djurhemmet förra året tillsammans med min syster och vår mamma. Vi bodde då i närheten av en starkt trafikerad väg där vi riskerade att bli påkörda. Det är jätteskönt att få bo i trygghet hos Sava's men helst av allt skulle jag vilja få en egen familj, gärna med barn. Som hund är jag lugn, vänlig och fungerar bra med andra hundar och katter.

Molly

Tik

Född maj 2018


Jag är en liten tjej, fylld av kärlek och längtan efter ett eget hem.Trots min ringa storlek och unga ålder så har jag ett stort hjärta och önskar mest av allt att få känna mig som en del av en familj. De säger att den som adopterar mig kommer få en väldigt snäll och lekfull livskamrat.

Alfie

Hane

Född april 2018

Jag har inte varit på djurhemmet så länge, bara någon månad faktiskt. När de hittade mig var jag väldigt hungrig och smal. De har tagit otroligt god hand om mig och jag mår nu jättebra. Jag älskar livet och att leka, så som många andra valpar. Med hela livet framför mig har jag många drömmar, just nu drömmer jag om att få en egen familj att växa upp i.

Video på mig:

https://www.facebook.com/SavaSafeHaven/videos/1703630696423286

Jacky

Hane

Född 14/1-2018

Jag är en social och trevlig kille som funkar bra tillsammans med katter. Förhoppningsvis är det någon därute som vill bli min bästa kompis, jag har så mycket kärlek att ge.

Video på mig:

https://www.facebook.com/SavasSafeHaven/videos/2135446156526884


Nanouk

Tik

Född 20/2 2018

Här har ni mig, en glad och social tjej liten tjej. Jag drömmer om att få fira min första födelsedag i ett eget hem. Alla mina syskon och även min mamma har fått komma till egna hem så nu är det bara jag kvar... Jag går bra ihop med både andra hundar och med katter.


Video på mig:

https://www.facebook.com/SavasSafeHaven/videos/352623032139877/


Ragnar

Hane

Född augusti 2015

Här har ni en snäll och trevlig kille som går bra ihop med alla. Jag älskar att leka och springa omkring. Förhoppningsvis kommer jag att få möjligheten att bli adopterad av någon som kan leka med mig och ge mig mitt alldeles egna hem.

Maya

Tik

Född 2016

Strax innan sommaren hittades jag och min bror på en parkering, hungriga och uttorkade. Som tur var fick vi följa med hem till Sava's som har tagit hand om oss sedan dess. Min bror har precis fått ett nytt hem i England och vem vet, kanske mitt hem finns någonstans i Sverige...

Jag gillar att leka och hoppas att det finns någon därute som vill leka med mig, ge mig massa kärlek och uppmärksamhet. Förutom det är jag en social tjej som gärna vill få en egen familj.

Video på mig: https://www.facebook.com/SavaSafeHaven/posts/1665164750269881Laddie

Hane

Född 2014

För 2 år sedan hittades jag på en parkering där någon hade övergivit mig. Jag förstår verkligen inte varför de lämnade mig eftersom jag är väldigt snäll och kärleksfull. De hade varit kul att få komma till en familj med barn men såklart går det minst lika bra om det bara blir du och jag.

Video på mig:

https://www.facebook.com/SavasSafeHaven/videos/2093714464033387/


Cherry

Tik

Född 18/10-2017

Jag är en liten, snäll och lugn tik. Förhoppningsvis vill någon ge mig en chans till ett liv utanför djurhemmet. Jag passar bra i familj med barn och fungerar även bra med andra hundar och katter.


Mister

Hane

Född 2014


Älskar du att gosa? Jag med, det är något av det bästa som finns. Jag kom till djurhemmet redan som valp och har växt upp hos dessa snälla människor. Nu vill jag få känna känslan att vara någons bästa vän. Jag kan vara lite blyg med nya människor men jag bygger snabbt upp ett förtroende för de som är snälla mot mig. När det gäller andra hundar så går jag bra ihop dem, kanske beror det på att jag är en lugn och vänlig själ.

Mellanstora hundar
Snowie

Tik

Född 7/1-2018

När jag var en liten valp så hittades jag på gatan, det var kallt och jag frös. Tack vare Sava's är jag nu en frisk och glad hund som älskar vatten. Jag är även vänlig, social och fungerar bra med andra hundar och katter. Bara jag får chansen att komma till ett nytt hem så har jag känslan att jag snabbt kommer att anpassa mig och bli en bra familjehund.

Video på mig:

https://www.facebook.com/SavaSafeHaven/videos/pcb.1670023649783991/1670022119784144/

Annabelle - RESERVERAD

Tik


Född 20/4 2018

Jag är en supersnäll och social tjej som inte har fått den bästa starten här i livet. Förhoppningsvis har jag ett långt och härligt liv framför mig med massa kärlek, bus och lek. Jag går bra ihop med andra hundar.


Video på mig:

https://www.facebook.com/SavaSafeHaven/videos/1743475772438778/


Simha

Hane

2-3 år gammal

Jag är en lugn, social och oblyg kille. Att få en familj är det jag helst av allt vill ha, med eller utan barn. Jag fungerar även bra med andra hundar och katter. Önskar du en lojal, smart och tillgiven familjemedlem så är jag killen för jobbet.


Videos på mig:

https://www.facebook.com/SavasSafeHaven/videos/1927696517301850/

https://www.facebook.com/SavasSafeHaven/videos/1764805996924237/


Atos

Hane

Född 25/5 2018


Här har ni mig, en snäll och lekfull kille som hoppas på att få växa upp i ett tryggt och kärleksfullt hem. Jag räddades av Sava's Safe Haven från en parkeringsplats där någon lämnat mig och mina syskon. Går bra ihop med katter och hundar.


Video på mig:

https://www.facebook.com/SavaSafeHaven/videos/1743475772438778/


Balou

Hane

Född 7/12-2017

Jag som räddades från gatorna tillsammans med mina syskon till tryggheten hos Sava's. Nu känner jag mig redo för nya äventyr och då helst av allt få en egen husse/matte. Jag är både vänlig och lekfull. Finns det tid och plats för mig hemma hos dig?

Jake

Hane

Född 25/5 2018


Förutom att jag går bra ihop med andra hundar och katter så är jag en väldigt snäll hund som älskar att leka. Jag har hört talas om att man kan ha turen att få en egen familj som älskar och bryr sig om en. Tillsammans med mina syskon övergavs jag på en parkeringsplats, tack och lov fick vi alla komma till djurhemmet.

Video på mig:

https://www.facebook.com/SavaSafeHaven/videos/1743475772438778/

Viby

Tik

Född i juni 2016

Jag är lugn och snäll och går bra ihop med andra hundar så alla typer av familjer hade passat mig. Jag har aldrig haft ett eget hem men det låter helt fantastiskt och jag hoppas att jag kommer att få uppleva det en dag. Jag har nu väntat i lite över 2 år på att någon ska adoptera mig och jag fortsätter att vänta, snart kanske det händer...

Willow

Tik

Född 25/5 2018


Vänlig och kärleksfull, liten och söt, det är jag. Efter att ha startat livet med att bli övergiven på en parkeringsplats så tänkte jag att livet bara kan bli bättre hädanefter. Jag går bra ihop med andra hundar och med katter.Fizz

Hane

Född 9/9 2017


Letar du efter en kärleksfull, snäll och lekfull hund? Här har du mig! Jag tror verkligen att det är min tur snart att få en chans till min egna familj, med eller utan barn. Jag går även bra ihop med andra hundar och katter.

Video på mig:

https://www.facebook.com/SavasSafeHaven/videos/651408678563391/Mullex

Hane
4 år gammal


Jag räddades som valp till Sava's djurhem och har nu växt upp till en härlig kille. Jag är lugn och vänlig samt går bra ihop med katter och andra hundar. Tänk att få bli någons bästa vän, det är vad jag drömmer om.

Janet

Tik

2-3 år gammal


Jag är en kärleksfull tjej som gillar att leka och dessutom är jag väldigt snäll. Det hade varit underbart att få byta livet på djurhemmet till ett eget hem, en egen bädd och massa kärlek.

Honey

Tik

Född 8/11 2017

Efter att ha blivit räddad från gatan tillsammans med mina syskon har jag nu spenderat en tid på djurhemmet. Jag har fått många vänner här men helst av allt vill jag ha en familj som jag kan ge all min kärlek till. Jag är både social, lekfull och väldigt snäll.


Frodo

Hane

Född 25/5 2018


Tänk om du och jag kunde bli bästa vänner? Så härligt livet hade varit. Jag är lekfull, social och fylld med kärlek. Förutom att leka så gillar jag även att umgås med andra hundar och katter. Från att ha blivit övergiven på en parkeringsplats till att bli räddad avl djurhemmet, vilken tur jag har haft....


Fred

 Hane

Född i december 2013


Jag har ett lugnt temperament och råkar dessutom vara väldigt trevlig. Mitt mjuka sätt gör att jag även fungerar bra med andra hundar och katter. Jag längtar efter att få mysa med någon som tycker att jag är en viktig del i deras liv. Får jag bara chansen så lovar jag att göra det bästa jag kan utav det.

Tinchen - RESERVERAD

Tik

Född 14/4-2017

Jag är en vänlig och social hund som söker mitt "för evigt hem". Vi var två hundar som räddades till Sava's djurhem samtidigt förra året, den andra hunden har redan fått ett nytt hem. Mitt lugna och kärleksfulla sätt hoppas jag ska leda till att någon vill adoptera mig också. Jag fungerar dessutom bra ihop med andra hundar och katter.