AKTUELLA FÖR ADOPTION

Vi har gjort ett urval av de hundar som i nuläget bor på djurhemmet och som vi tror kommer ha en riktigt bra chans till att anpassa sig till ett nytt "förevigt hem". Förhoppningsvis underlättar detta valet av ny familjemedlem för dig som vill adoptera, då du inte behöver välja bland så många hundar.

www.savasafehaven.com hittar du alla hundar som finns på djurhemmet. Om du hittar du en hund där som inte finns med bland nedan hundar och som du skulle vilja adoptera så hjälper vi såklart dig med det.

Fyll i nedan intresseanmälan om du hittar en hund som du vill veta mer om så kontaktar vi dig

Små hundar

Storm

Tik

Född 20/5-2017

Jag räddades av djurhemmet förra året tillsammans med min syster (Luna) och vår mamma. Vi bodde då i närheten av en starkt trafikerad väg där vi riskerade att bli påkörda. Det är jätteskönt att få bo i trygghet hos Sava's men helst av allt skulle jag vilja få en egen familj, gärna med barn. Som hund är jag lugn, vänlig och fungerar bra med andra hundar och katter.


Video på mig:

https://www.facebook.com/SavasSafeHaven/videos/595322087586148/

Molly - Reserverad

Tik

Född maj 2018


Jag är en liten tjej, fylld av kärlek och längtan efter ett eget hem.Trots min ringa storlek och unga ålder så har jag ett stort hjärta och önskar mest av allt att få känna mig som en del av en familj. De säger att den som adopterar mig kommer få en väldigt snäll och lekfull livskamrat.

Maya

Tik

Född 2016

Strax innan sommaren hittades jag och min bror på en parkering, hungriga och uttorkade. Som tur var fick vi följa med hem till Sava's som har tagit hand om oss sedan dess. Min bror har precis fått ett nytt hem i England och vem vet, kanske mitt hem finns någonstans i Sverige...

Jag gillar att leka och hoppas att det finns någon därute som vill leka med mig, ge mig massa kärlek och uppmärksamhet. Förutom det är jag en social tjej som gärna vill få en egen familj.

Video på mig: https://www.facebook.com/SavaSafeHaven/posts/1665164750269881



Mellanstora hundar

Alfie

Hane

Född april 2018


När de hittade mig var jag väldigt hungrig och smal, nu har jag dock lagt på mig lite och hämtat mig från den tuffa starten av mitt liv. Jag älskar livet och att leka, vem gör inte det? Med hela livet framför mig har jag många drömmar, just nu är den största drömmen att få ett eget hem.

Video på mig:

https://www.facebook.com/SavasSafeHaven/videos/312296436066880/


Atos

Hane

Född 25/5 2018


Här har ni mig, en snäll och lekfull kille som hoppas på att få växa upp i ett tryggt och kärleksfullt hem. Jag räddades av Sava's Safe Haven från en parkeringsplats där någon lämnat mig och mina syskon. Går bra ihop med katter och hundar.


Video på mig:

https://www.facebook.com/SavaSafeHaven/videos/1743475772438778/


Balou

Hane

Född 7/12-2017

Jag som räddades från gatorna tillsammans med mina syskon till tryggheten hos Sava's. Nu känner jag mig redo för nya äventyr och då helst av allt få en egen husse/matte. Jag är både vänlig och lekfull. Finns det tid och plats för mig hemma hos dig?

Viby

Tik

Född i juni 2016

Jag är lugn och snäll och går bra ihop med andra hundar så alla typer av familjer hade passat mig. Jag har aldrig haft ett eget hem men det låter helt fantastiskt och jag hoppas att jag kommer att få uppleva det en dag. Jag har nu väntat i lite över 2 år på att någon ska adoptera mig och jag fortsätter att vänta, snart kanske det händer...

Willow

Tik

Född 25/5 2018


Vänlig och kärleksfull, liten och söt, det är jag. Efter att ha startat livet med att bli övergiven på en parkeringsplats så tänkte jag att livet bara kan bli bättre hädanefter. Jag går bra ihop med andra hundar och med katter.



Honey

Tik

Född 8/11 2017

Efter att ha blivit räddad från gatan tillsammans med mina syskon har jag nu spenderat en tid på djurhemmet. Jag har fått många vänner här men helst av allt vill jag ha en familj som jag kan ge all min kärlek till. Jag är både social, lekfull och väldigt snäll.


Frodo

Hane

Född 25/5 2018


Tänk om du och jag kunde bli bästa vänner? Så härligt livet hade varit. Jag är lekfull, social och fylld med kärlek. Förutom att leka så gillar jag även att umgås med andra hundar och katter. Från att ha blivit övergiven på en parkeringsplats till att bli räddad avl djurhemmet, vilken tur jag har haft....